Variasi Permainan Poker

Bermain poker dalam talian membolehkan anda berkongsi keseronokan permainan poker kegemaran anda dengan beribu-ribu pemain lain bila-bila masa yang anda mahukan, sepanjang masa, tujuh hari seminggu. Apa sahaja permainan yang anda mahu mainkan, anda akan sentiasa mendapat jadual yang dipenuhi dengan had pilihan anda. Terdapat banyak pengenalan permainan poker yang tersedia dalam talian dan kami mencadangkan bilik poker dalam talian terbaik untuk setiap varian poker.

Permainan poker yang terdapat di Internet

Texas Hold Kiss918 em

Juga dikenali sebagai Poker Texan – hari ini adalah varian dunia poker yang paling popular dan boleh dimainkan dengan had tetap, had pot dan tanpa had untuk. Sekiranya anda pernah melihat permainan poker di televisyen, maka anda pasti akan membantu permainan Texas Hold Em No Limit – the Cadillac of poker.

Poker Texas Hold Em mempunyai dua versi utama adalah:

Had tetap

Tiada had

Omaha poker

Sebagai poker Texas, malah permainan Omaha terdapat dalam pelbagai varian:

Omaha Tinggi

Omaha Tinggi atau Rendah

Omaha Poker sangat mirip dengan permainan Texas Hold em, walaupun di sini pemain lebih banyak kad lubang dan tangan terakhir mesti terdiri daripada dua kad pemain dan tiga dari mereka di atas meja. Berbanding dengan Texas Hold em, ini adalah perbezaan yang besar kerana, di tangan kedua, tangan boleh terdiri daripada kombinasi yang dapat dibuat dengan kertas persendirian daripada yang ada di meja.

Stud Kad Tujuh

Sebelum Texas Hold em mencuri pemandangan dengan ketahanannya, Seven Card Stud adalah salah satu permainan poker paling popular dan anda masih boleh menemui banyak bilik poker dalam talian yang dikhaskan untuk permainan ini. Tinggi atau Rendah adalah satu-satunya varian sebenar permainan kerana yang lain ada, Razz, Seven Card Stud pada dasarnya dimainkan secara terbalik. Ini membolehkan anda fokus pada tangan terburuk dan menang sama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *